Страници

Първо място в Единадесетия национален конкурс „Млад икономист 2015“

Първо място в Единадесетия национален конкурс „Млад икономист 2015“
През учебната 2014/2015 година се проведе XI-ият национален конкурс „Млад икономист 2015“, под надслов „Гласът на младите за силна икономика“, организиран от Съюза на икономистите в България, със съдействието на Икономически университет, гр. Варна.

Темата на конкурса беше: „Корпоративната социална отговорност – европейски и национални практики“.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ПЪРВО МЯСТО, в категория ученици, бе присъдена на НЕЛИ ТИХОМИРОВА ТИЛЕВА, ученичка от XI-в клас, специалност „Икономика и мениджмънт“ от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, Стара Загора.

На 11.06.2015 г. в гр София се проведе официалната церемония по награждаването на победителите в конкурс „Млад икономист 2015“ и тържествено се отбеляза Денят на икономиста. На церемонията присъстваха заместник – ректорът по учебна дейност и акредитация на ИУ-Варна, проф.д-р Евгени Станимиров, Управителният съвет на СИБ, представители на Българска стопанска камара и много други държавни и частни институции. За да подкрепят своята възпитаничка на церемонията по награждаването бяха и г-жа Снежана Танева – Директор на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ и г-жа Галина Димитрова – класен ръководител.

Наградата на НЕЛИ ТИХОМИРОВА ТИЛЕВА /грамота за първо място, парична награда и прием в ИУ-Варна през учебната 2016/2017 година, без такса за първата година/ връчи лично Председателят на УС на СИБ, проф. Кръстьо Петков.

НЕЛИ ТИХОМИРОВА ТИЛЕВА представи достойно Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ и защити водещата позиция на гимназията в обучението по предприемачество.

С тази награда Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ за пореден път през тази учебна година доказа, че обучава и възпитава амбициозни, знаещи и можещи млади хора, способни да се справят с всяко предизвикателство.