Страници

Форум „Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland“

Форум „Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland“
Ученици от дванадесети клас участваха в организиран от Община Стара Загора форум „Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland“

 Община Стара Загора продължава да работи в посока разкриване на качествени работни места, които да бъдат атрактивни и добре заплатени По този повод на 17.10.2017 г. в зала „Славейков“ на Община Стара Загора международната компания „Sutherland“ направи презентация на своята дейност пред повече от 250 младежи и девойки. Целта на компанията е да оцени възможностите на област Стара Загора за разширяване на дейността ѝ и позициониране на нов офис на фирмата в нашия град.
 60 ученици от XII клас от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, гр. Стара Загора взеха участие в организирания форум „Първи стъпки за потенциална кариера със Sutherland“. На форума учениците се запознаха с дейността на международната компания „Sutherland“, както и с възможностите и условията за започване на работа в компанията. Презентацията на фирмата беше последвана от кратка езикова валидация чрез есе на свободна тема, на езика който участниците владеят. Валидациите не бяха задължителни и ангажиращи за участниците. Потенциалните кандидати получиха както професионална оценка за нивото на езика, който владеят, така и подробна информация относно условията за работа и позициите. Събитието приключи с поднасяне на подаръци от компанията на някои от участниците, избрани чрез жребий.