Страници

Представителна изява на Клуб Бизнес протокол и етикет

Представителна изява на Клуб "Бизнес протокол и етикет"
На 16.12.2019 г. учениците участващи в клуб занимания по интереси „Бизнес протокол и етикет“ под ръководството на Жанета Цветанова, представиха традициите и обичаите в България по Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Гости на представянето бяха госпожа Снежана Танева, директор на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, госпожите Зоя Майналовска и Нели Калнева, заместник директори на гимназията, госпожа Надежда Койчева главен счетоводител и преподаватели в гимназията.
За да бъде по-интересно, учениците се бяха превъплътили в различни персонажи, като Дядо Коледа, Снежанка, еленчето Рудолф и джуджета. Не липсваше и традиционната за Бъдни вечер трапеза с постни ястия. След презентацията за традициите и обичаите по Коледните и Новогодишните празници, проведоха викторина и наградиха знаещите. Дядо Коледа раздаде подаръци на всички от сърце.
Накрая, както повелява обичая, поканиха най-старшия на гимназията, госпожа Танева да разчупи питата. В заключение тя пожела на всички крепко здраве, много късмет и весели празници!