Страници

Среща Еразъм+ и Промишлена палата

Среща Еразъм+ и Промишлена палата
На 07.10.2020 в Търговска гимназия Княз Симеон Търновски се проведе среща на екипите работещи по проект Алианс Уилище_Бизнес за дигитална икономика по програма Еразъм+ и представители на Търговско промишлената палата Стара Загора, които са наши партньори по проекта.

На тази среща екипите на Хрисиа Христова и Мария Андреева представиха пред господин Олег Стоилов и госпожа Мануела Гуджева от Търговско-промишлената палата и госпожа Снежана Танева, директор на Търговска гимназия и мениджър на проекта своите идеи за предприемачески бизнес идеи, които предварително бяха избрали и разработили с компетентната помощ на своите ментори госпожа Светла Бакалова и госпожа Таня Ралева.


Идеите, които впечатлиха най-много бяха за създаване на виртуална платформа Let’s help U за оказване на онлайн консултации на учащите се по всякакви въпроси, които възникват в периода на тяхното израстване, както и оказване на психологическа подкрепа.

Идеята на другия екип беше за провеждане на няколко дневен лагер на тема Да опознаем България, по време на който участниците ще научат много неща за страната ни и ще се почувстват горди от това че са българи.

Идеите впечатлиха много нашите партньори със своята креативност и иновативност и можем да разчитаме на тяхното съдействие за осигуряване на предприемачески ресурси за осъществяването им. Партньорите ни определиха идеите на двата екипа като обществено значими.

Продължаваме с дейностите си по проекта с ентусиазъм и решителност въпреки пречките, произтичащи от Ковид-19 ситуацията и се надяваме да осъществим всички наши смели идеи.