Страници

XVIII Международен панаир на тренировъчните фирми – ТФ ФЕСТ 2015

XVIII Международен панаир на тренировъчните фирми – ТФ ФЕСТ 2015

Международният панаир на тренировъчните фирми е най-големият годишен форум на Мрежата на българските тренировъчни предприятия и единственото в България състезание по професии с международно участие.
ТФ ФЕСТ „Млад предприемач“ е уникална международна форма за представяне на бизнес проекти, дизайн на експозиции и атрактивни презентации.
 От 22 до 24 април 2015 г. повече от 700 младежи от България, Румъния и Черна гора, групирани в 104 тренировъчни бизнес организации, влязоха в ролите на мениджъри и администратори и на практика приложиха принципите и похватите на управлението на банкови институции, застрахователни дружества, счетоводни и туристически предприятия, предприятия с предмет на дейност в областта на търговията с имоти, автомобили, козметика, бижутерия, хранителни продукти, сладкарски изделия, туристически пакети, модни облекла, грим и прически, озеленяване, мебели и дърворезба, строителни материали, разнообразни продукти и услуги.

Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ бе представена успешно на XVIII Международен панаир на тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ 2015 от Учебно предприятие-туристическа агенция „Глобус“ ООД и Учебна счетоводна къща „Финанс консулт 14“ ООД.

В тези учебни предприятия работят ученици от ХІ-в и ХІ а класове, специалност „Икономика и мениджмънт“ и „Оперативно счетоводство“ с ръководители г-жа Галина Димитрова и г-жа Венета Йоргова. Младите предприемачи представиха своите виртуални предприятия, работещи в областта на туризма и счетоводните услуги. Сключени бяха договори за сътрудничество с много учебни предприятия от България, Румъния и Черна гора. Всички участници с интерес работиха в сътрудничество и непринудена младежка атмосфера тези два дни на панаира на учебно-тренировъчните предприятия.