Страници

XXI Международен панаир на тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ 2018

XXI Международен панаир на тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ 2018

Международният панаир на тренировъчните фирми е най-големият годишен форум на Мрежата на българските тренировъчни предприятия и единственото в България състезание по професии с международно участие.

ТФ ФЕСТ „Млад предприемач“ е уникална международна форма за представяне на бизнес проекти, дизайн на експозиции и атрактивни презентации.

От 25 до 27 април 2018 г. младежи от България, Румъния, Сърбия, Люксембург и Черна гора, групирани в над 100 тренировъчни бизнес организации, влязоха в ролите на мениджъри и администратори и на практика приложиха принципите и похватите на управлението на банкови институции, ,счетоводни, туристически предприятия, предприятия с предмет на дейност в областта на търговията и др.п..

Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ бе представена успешно на XXI Международен панаир на тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ 2018 от Учебно предприятие – организатор на събития „Ноте Роза“ ООД и Учебна счетоводна къща „Акаунт Вижън“ ООД.

В тези учебни предприятия работят ученици от ХІ-в и ХІ-а класове, специалност „Икономика и мениджмънт“ и „Оперативно счетоводство“ с ръководители г-жа Галина Димитрова и г-жа Венета Йоргова.

Младите предприемачи представиха своите виртуални предприятия. Сключени бяха договори за сътрудничество с много учебни предприятия от България, Румъния, Люксембург и Черна гора. Всички участници с интерес работиха в сътрудничество и непринудена младежка атмосфера тези два дни на Панаира на учебно-тренировъчните предприятия.