Страници

Награда „Анастасия Тошева“ и наградата „Митрополит Методий Кусев“ за Търговска гимназия

Награда „Анастасия Тошева“ и наградата „Митрополит Методий Кусев“ за Търговска гимназия
На стилна церемония в Културен център – Стара Загора в Деня на народните будители – 1 ноември – трудът и професионализмът, отдадеността и постиженията на колектива на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ бяха високо оценени – Педагогическият колектив получи две награди – на Община Стара Загора „Анастасия Тошева“ и на РУО Стара Загора „Метрополит Методий Кусев“.

Тържеството бе открито с химна на Народните будители, след което започна церемонията по връчване на наградите „Анастасия Тошева“ на Община Стара Загора и „Млад учител“ на Община Стара Загора, които се присъждат за високи постижения в областта на науката и образованието в община Стара Загора.

По традиция на този ден и Регионалното управление на образованието Стара Загора присъжда наградата „Митрополит Методий Кусев“, а наградата „Будител на Стара Загора“ се връчва от Съюза на учените Стара Загора.

Временно изпълняващият длъжността кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави присъстващите и награди с диплом и плакет „Анастасия Тошева“ Педагогическия колектив на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ за високи постижения в образователната дейност и професионалното обучение на възпитаниците.

Наградата „Митрополит Методий Кусев“ в направление „Педагогически колективи“ бе връчена от Татяна Димитрова – Началник на РУО Стара Загора на колектива на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ Стара Загора.

bnr.bg // 01.01.2023 г.