Страници

XXIX Национален ученически конкурс на НК „Родолюбие“

XXIX Национален ученически конкурс на НК „Родолюбие“
На 15.12.2021 година, в навечерието на коледните празници, председателят на СБУ при КНСБ, град Стара Загора – Иван Поров посети Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, за да връчи отличия на учителя по информационни технологии г-н Владимир Илиев.

На 17.11.2021 г. бяха обявени лауреатите на XXIX Национален конкурс на НК „Родолюбие“. Конкурсът е включен в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН, с участници от страната и чужбина.

С първо място в раздел „Мисия учител“ бе отличен Владимир Илиев за „Уеб базирани образователни продукти“. Учителят получи и Грамота като ръководител на отличени ученици в ученическия раздел на конкурса. Отличието бе връчено в присъствието на г-жа Снежана Танева – директор на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ – Стара Загора и г-жа Здравка Христова – председател на училищната организация на КНСБ.

От името на г-жа Янка Такева г-н Поров връчи на г-н Илиев и книгата „Античният и средновековен град Перперикон“, в знак на признание за постиженията му и с пожелание за вдъхновение за бъдещи проекти.

Конкурсът се организира със съдействието на Министерството на образованието и науката, Синдиката на българските учители, Историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, ТАНГРА ТанНакРа общобългарска фондация, Националния дворец на децата, Сдружението на преподавателите по история в България, Националния исторически музей, Националния военноисторически музей, вестник „Учителско дело“ и вестник „Аз Буки“.

СТАТИЯ В dolap.bg // 16.01.2022 г.