Страници

Посещение в Агенцията за регионално развитие

Посещение в Агенцията за регионално развитие
На 27 февруари 2024 година, ученици от клуб „Креативни и предприемчиви“ с ръководител г-жа Таня Ралева посетиха Агенцията за регионално развитие, гр. Стара Загора. Целта на посещението беше запознаване със структурата и основните дейности на агенцията относно устойчивото развитие на региона и приноса и за стимулиране на икономическото му развитие.
На срещата, която се проведе с г-н Костадин Пенчев, учениците обогатиха своите знания с историята на създаването на АРИР Стара Загора, с партньорствата на агенцията, работата по Европейски проекти и възможностите които имат младите хора от страните членки на Европейския съюз. В провелата се дискусия учениците се запознаха и с процесите на енергийна трансформация и как те ще се отразят върху икономическото благосъстояние в регион Стара Загора, какви са идеите за бъдещето, кои са проблемите с най-голямо значение и възможности за развитие.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKQqOV0e2iwayWjnztDxtqQr9A4Bm7Q3rwWiTx5GSG2iHNi_x5A2wYQjIhlXZNi-hMr0OmekYpgld_VEAmVHhhAVwGFaurweNRDJnX54gGzdSslT5GSfi7fh6aeRXvoYsjjHt9XfzO9JN2/h1200/1822.jpg