Страници

XXVII ТФ ФЕСТ

XXVII ТФ ФЕСТ
27-ото издание на ТФ ФЕСТ се проведе от 24-26 април 2024 година  в гр. Пловдив. В него участваха 100 учебни предприятия от България, и чужбина. Учениците влязоха в ролите на мениджъри, търговци и администратори и приложиха принципите и похватите на управлението на предприятията  на практика.
Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ бе представена успешно от Учебно предприятие  „Стомана и блясък“ ООД с предмет на дейност – търговия на дребно с часовници и бижутерия и  Учебно предприятие „ДАЛИЕД СЗ“ ООД с предмет на дейност – търговия на дребно с парфюми и козметични принадлежности. В тези учебни предприятия  се обучават ученици  от ХІ- Б и ХІ-В класове, специалност  „Търговия на едро и дребно“ и „Икономика и мениджмънт“, с ръководители г-жа Пламена Пенева и г-жа Жанета Цветанова.
Всички представители от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ работиха в сътрудничество и непринудена младежка атмосфера през дните на Панаира и за пореден път доказаха, че са знаещи и можещи млади хора, готови да се справят с всяко предизвикателство.