Страници

Покана за участие в Национална университетска олимпиада за ученици секция “Счетоводство“

Национална университетска олимпиада за ученици секция “Счетоводство“
Уважаеми учители и ученици,

Ръководството на Катедра „Счетоводна отчетност“ към Икономически университет - Варна отправя покана до всички ученици, както от професионалните гимназии по икономика, така и от други средни училища от цялата страна да се включат в Националното състезание по счетоводство. Състезанието ще се проведе в рамките на националната университетска олимпиада за ученици. В състезанието могат да участват ученици от 11 и 12 клас, които имат среден годишен успех за предходната учебна година не по-малко от Много добър 5.00 .
Олимпиадата ще се проведе неприсъствено под формата на решаване на тест по счетоводство онлайн (в реално време) през платформата eLearn на Икономически университет - Варна на 25.11.2023 г.
Важни срокове:
  • Тестът в секция „Счетоводство“ ще се проведе на 25.11.2023 г. по предварително определен график. Подробни указания за достъпване на платформата eLearn ще бъдат допълнително изпратени на всички участници.
  • Желаещите да се включат трябва да се регистрират като попълнят онлайн формуляр до 31.10.2023 г. на адрес: https://formfacade.com/sm/N90Qqky4f
  • Резултатите от теста ще бъдат обявени до 03.12.2023 г.
Очакваме Ви!
Катедра "Счетоводна отчетност"
Икономически университет - Варна